Saturday, April 30, 2011

Nak tengok magic tak?



Aku nak tunjuk kat korang satu video ni. Ni masa eksperiment 2nd year dulu. Aku lab partner dengan hakam dengan wani. 

 
Sorry la ye. Baru nak belajar amik video masa ni, so die senget sket. Apa salahnya pandang laptop tu dengan kepala senget sekali sekala. No hal la bro. Kalau tiba tiba mak korang masuk bilik tengok kepala korang teleng mesti dia ingat anak dia penat buat homework sampai teleng kepala lantas pergi ke dapur buatkan air untuk basahkan tekak dan hilangkan keletihan. hakhakhak




Tengok sampai habis taw! Kalau tak, takdapat la tengok magic, korang yang rugi. Sementara loading tu, pergilah buat benda lain dulu, tolong adik goreng telur ke, masak nasik ke.




video




See... nampak tak magic? Dia ada dua layer. Emulsion. Tu je sebenarnya. ahahahahahaahaha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...