Saturday, January 8, 2011

My chocolate fair



Yelah.. yelahhh... aku kembalilah pada niat asal aku nak buat blog. Asyik asyik post macam ala ala tumblr je kan. Bukan banyak pun, baru 5 ketul kot. Bagila aku rasa macam blog aku ni macam tumblr sket. Lagipun, makin sikit pulak orang datang blog aku nih. Padan muka aku sapa suruh taknak promo blog. Orang lain kemain lagi promo dekat fb bagai. Ada aku kesah... lalalalalaalala~ More and more lagi aku akan post kalau aku malas nak taip. Sukahati aku lah. HAHA.


Sekarang kan ada chocolate fair dekat midvalley kan. Gi lah korang! gi la... gilaaaaaaa... HAHA. Aku tak kesah. Walaupun dalam hati kesah. Waaaaaaaa... rasa nak pergi sekarang jugak. tapi takpela, next time la gwa pergi sama itu fair fair. hihi


Korang hengat aku takdapat coklat. Aku pun ada. Hamik ni!



best woooo.. banyak lagi, tapi dah kena bedal masuk perut.



delicious



yang ni ada kacang



yang ni ada kismis



yummy~




thanks nana for this gift. i lebiu..;p





Weekend weekend macam ni, you ollsss jalan jalan, i buat esaimen. Wah! Tepuk tangan..;p




2 comments:

laylie md noor said...

tgh bersiap nk pg choc fair! :P

t-ha said...

waaaaa... bestnya leli
nak ikuuuuuuuuuuuuuuuuuutttt!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...