Monday, July 19, 2010

Rasa macam baru pertama kali tulis blog



Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum

Testing... testing... testing


Firstly, memang serius aku tak tahu nak start daripada mana. Rasa macam sudah lama giler tak hapdate blog. Kau orang rindu aku tak? Aku tak rindu korang. hahahahahahahaa...;p


Eceli nak cakap busy pun tak sebabnya kerja sekolah tak banyak lagi, so nak cakap banyak lepak lepak main main pun tak jugak. Tapi yang pentingnya mood nak tulis blog tak ada. Kenapa ntah. Korang tahu kenapa. Cis! cis! tiba rasa macam marah pada diri sendiri sebab tak hapdate.



cak!
ok, ni budak sekolah


Memang banyak aku nak cerita ni sebab seminggu tak hapdate blog. Aku buat ringkasan jela. Nasib baik kat sekolah dulu ada buat rumusan daripada karangan panjang berjela jela, dipendekkan sependek pendeknya. Jenuh aku nak kira patah perkataan satu satu. Aku ni jitu orangnya, so aku kira words satu satu bukan macam orang lain kira satu baris then darab dengan baris yang lain. Huh! Pemalas ye korang! Bajet nak jimat masa exam. Tapi cukup je masa aku jawab exam dulu. Siap boleh berangan kahwin dengan Edward Cullen. Ok! Masa SPM, aku tak kenal lagi siapa dia edward cullen. Nampak sangat menipu. HAHA


Masa awal awal minggu ni, aku banyak jugak keluar dengan kawan kawan kesayangan. Sebab tu aku busy kot. Busy sebab banyak sangat undangan. Kalau orang sudah undang, aku ikutla, tak baik menghancurkan harapan orang kan. Orang je yang selalu hancurkan harapan aku. :(


Yang paling best sekali, manusia yang  aku cakap nak jumpa dulu, aku dah jumpa. Serius aku SANGAT SUKA! Rasa macam blind date pun ada jugak. Malangnya, aku tak ambik gambar dengan dia. Kiranya the latest photo of us la. Macam mana aku boleh lupa ni. Ish.. ish.. ish..


Biasa bagi budak final year macam aku ni, kena cari tajuk tesis. So sekarang aku dalam dilema. Tajuk tesis mana yang seronok dan boleh dimakan begitu sahaja, maksudnya memang makanan aku la tu.


Dah lah, malas tulis lagi. Korang tak penat baca? Aku penat!



 Godek godek album, gamba ni aku suka :)
penghibur duka lara


5 comments:

Yunne Osman said...

ingatkan dah xmo tulis blog dah! hahahah

Anya said...

u have cute blog!!!!!

ShaHiRah HayAti said...

ni xtulis blog msti sbb p blind date bnyak sgt..hahahaa...xlah gurau2 ajek.. jgn luper visit kami slalu gak tau

nnm said...

teha..cmner nie..post kak ira lg byk drpd teha....anak murid dah lwn guru nie...hehe

t-ha said...

kak nurul: blog slalo dhatiku.. mne boley stop...hehehehe

anya: tq anya!! ^___^

kak ira: xde mood aritu. 6t tha visit blog kak ira pulak.

nnm: haaahahaa.. eksaited tulis blog.. mcm tha awl2 dlu la..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...