Thursday, April 22, 2010

First award ever :)

Waaaaaaaaaaaaa....... aku sungguh tak sangka sampai kelip2 mata banyak2 kali, setelah berabad berkurun aku wat blog ni, for the first time ever, aku dapat award. Thanks to ee bagi aku award ni.







Anda suruh jawab, meh sini saya jawab....


1. Apa yang anda akan buat bila anda tahu kawan anda tikam belakang anda?
Aku tak boleh buat apa2 la, opkos aku da mati time nih!! takpun masuk ICU. Siot!!! siapa yang berani2 tikam belakang aku nih!! aku taw semua kawan2 aku baik2 belaka and aku hanya berkawan dengan orang yang baik je. Yang jahat aku tolak tepi. Ahaks!~


2. 7 orang dihati anda?
Ramai beb, aku bagi group2 eh..:p
  • Family come first
  • kawan baik aku... siapa2 sila mengaku..kikiki
  • my gang since zaman sekolah
  • kucing aku, mikayau... walaupun dia bukan orang tapi aku sayang dia and walaupun aku jarang bagi makan dekat dia even dia selalu gesek2 badan dia mintak nak makan.HAHA
  • siapa2 la rasanya dia ada dalam hati aku ni. Belahlah dada, tanyalah hati...:p
  • Owh, siapa lagi ni... siapa... siapa...?? jeng... jeng... jeng...:p
  • Suami aku.. HAHA. gatal...muntah semua... weeeeeeeks... aku tak kawen lagi. tulih je ni. sebab tu letak las sekali kalau tak mesti paling atas. KAHKAHKAH.


3. Anda rasa anda kacak comel?
OPKOS. Absolutely 100%. Korang tak payah muntah sebab aku sendiri rasa nak muntah sebab aku terpaksa terima begitu ramai yang cakap aku comel. So, aku memang terpaksa terima hakikat ni. TERIMA KASIH.



4. Single or taken?
Lalalalala.... i'm flying without wings... Owh, lagu westlife sangat sedap ye.. jom2 download lagu2 mereka banyak2...:P


5. Blog mana anda suka?
Blog yang merapu. Aku memang suka merapu meraban ni.. kalau tuan blog tak post aku plak meraban nanti.haha. Jap2 sebenarnya, aku suka baca blog yang bagi info kat aku.


6.Adakah bilik anda kemas setiap hari?
Halamak!!! ni pown nak tanya ke??? Jemput2 datang bilik aku....heeeeeeeeeee~~


7. Lagu yang terakhir anda dengar?
You're not sorry-taylor swift. Sebab aku tengah meradang marah sampai nak bannned satu orang nih!!! Lepas ni, jangan ganggu aku la. Pergi main jauh2.


8. Last text message?
Daripada Athiah, kawan baik aku masa kat matrik. Dia cakap tak jadi nak keluar after exam sebab ada program. heh. Ko ni cam menteri, payah tol nak jumpa. Bila la dapat jumpa mak cik sorang nih!!


9. Last phone call?
Nana. Aku ingatkan ko nak call tapi ko miskol je. Haishhhhhh... dia telan tak kredit ko???? HAHAHAHA.


10. Hari terakhir anda menangis?
Aduh, soalan sensitip nih.


11. List 5 warna kegemaran anda?
  • First yang bertakhta dihati adalah warna putih
  • lepas tu hitam
  • pink, tiba2 suka
  • baru2 ni aku minat warna hijau
  • opssss, ada 4 je, yang kelima tu kelabu taik kucing kot. HAHA.

12. Orang yang terakhir anda ber'YM'
NANA... aku selalu ym dengan dia je sebab kawan2 aku yang lain semua suka wat invi. BAIK TAKPAYAH ONLINE.................


13. Game yang anda paling suka?
Perggghhhhhhh... lama giler aku tinggalkan dunia game ni. Den cam suko men DOTA dengan PES. Korang ingat aku tak reti, RETI tengok  bila adik2 aku main. To adik2 ku tersayang, balik ni kita main pes eh, aritu main den kalah, tak ape, kali ni den kumpul strategi...kikikiki


14. Adakah anda peminat MCR?
Lagu MCR apa eh? da lupa. HAHA. aku sekarang layan lagu korea. daripada anti tiba da suka. Pengaruh rakan sebaya itu sangat kuat ye. Rakan2ku pengaruh aku benda elok je taw..:p


15. Apa perasaan anda masa jawab tag ni?
TERUJA SAMPAI NAK GULING2 sebab ni first time aku dapat benda2 alah macam ni.



16. Anda rasa tag ini best?
Best woooo.. asal soalan senang sangat!!!!! Bagi la aku soalan kimia yang aku nak exam ni. Boley score. Haishhhhh...



17. Tag lagi 10 orang.
Aku ni da la tak ramai pengikut, tak ramai yang aku ikut. Aku senaraikan jela, tak cukup sepuluh tak hape kannnnnn.... Ko la ee, semua membe kita ko da tag, haishhhhhh....

Aku tak taw la korang da dapat lom award ni, korang da lama kan wat blog...:)
 Ada 3 je, yang lain semua ee da tag, korang kalau rajin wat la eh, puas aku pikir nak bagi siapa nih!!




*Kalau ada aku nak tag sape2 lagi kang aku tambah eh....heeeeeeee~~~

12 comments:

nana yg tomeyyy, kiut miut, lg gojes dr tha said...

hahahaaa!!!!!!!!!!

sgt lawak la post kali ni,,,,

+ plak ade lagu rancak, mmg fav aq tu, weeeeeeeeee~~~

ok, 5 stars utk CIK THA, hehehehee

jwpn soalan 3 x leh blah! =p

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

hahaahahaa...
no.3 tu penting..
mmg xboleh dnafikan..:p

haaaa...
besh kn lgu ak ltk ni..
ko dgr msti smpi nk joget2...agagaagaga

˙·٠•●♥ nana yg comeeeyyy ♥●•٠·˙ said...

xde la smpi joget.......

tp mmg type lagu aq mmg rancak2, lalala~~~

hush, no.3 soalan killer tu.....

org yg dpt sah SIRIM je ley jwb, ko ade ke? ngeeeeeeeee~~~

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

haha...
sirim2 ni xperlu...:p
sbb da mmg t'bukti....ahaks!~

˙·٠•●♥ nana yg comeeeyyy ♥●•٠·˙ said...

poyo gel.....

da terbukti dr mane la tu =p

syafiqah sair said...

maseh award tuh...
huhu...:)

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

nana- t'bukti dr org yang ckp ak comella...
HAHA...

ika- hehe... sama2 ^_^

˙·٠•●♥ nana yg comeeeyyy ♥●•٠·˙ said...

hahaha....

sape la yg ckp tu ek...

msti dy rabun thp beribu, lalala~~~

xpe3, t aq suggest dy pki lense, hehe =p

Yunne Osman said...

wah! sankyu sankyu t-ha! kak nurul pun excited gak sbb baru 1st time kena tag mcm ni... hahah

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

nana- HAHA...layan~~~~

kak nurul- hehehe...kak nurul, jgn lupe buat.. tha pown teruja 1st time dpt...heeeee~~~

˙·٠•●♥ nana yg comeeeyyy ♥●•٠·˙ said...

hehehe....

aq pn teruja membace ^_^

tha, rjin2 la hapdate blog ko ni yeee! weeeeeee~~~

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

orait...
selagi diri ini m'punyai idea yg bernas & tuntas akn ku postkn disini...heeeeeee~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...