Sunday, April 25, 2010

Kejadian Allah buatkan hatiku yang resah jadi tenang

Waaaaaaaaa.... tension aku tengok PSM yang sungguh comel ni. Jom2 korang aku tunjuk kat korang semua kejadian Allah yang sangat unik lagi menakjubkan ini. Seyes!!! First time i saw it, terus rasa macam sungguh takjub dan rasa macam speechless.













































Sangat cantik kan korang. Eceli setiap gambar ni ada description cerita dia. Tapi aku busy nih!!! Sok  aku exam. Sehari aku tak hapdate blog, da giler meroyan. So, aku wat mana yang mampu dulu. Aku just upload gamba je. Kalau free aku letakla cerita dia.



*Saya mahu study balik... Chayokkkk korang!!!!!!


SALAM...:)

5 comments:

˙·٠•●♥ nana yg comeeeyyy ♥●•٠·˙ said...

subhanallah..............

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

Sangat indah dan unik...^_^

˙·٠•●♥ nana yg comeeeyyy ♥●•٠·˙ said...

yup3, hehehehehee~~~

nape tetibe post ni?

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

hehe...
xde idea..
sooo, post gmbr2 nih..
utk tatapan semua...heeee~~~

˙·٠•●♥ nana yg comeeeyyy ♥●•٠·˙ said...

hahaha.... okie dokie....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...