Sunday, April 18, 2010

Milik siapakah liquid paper ini?? Wajah cantik bagaikan putera...... *TIBA


Masa tengah2 aku guna liquid paper ni, aku teringat something. Eceli liquid paper yang aku guna sekarang ni, bukan hak mutlak aku. Milik orang lain tahu!!! tapi aku tak tahu siapa.

Da berabad da liquid paper ni dengan aku sebenarnya. Sejak dari first year lagi. Lama aku simpan tuuuu. Tapi disebabkan liquid paper aku suda habis, aku terpaksa guna. HAHA. Daripada beli baru lebih baik aku guna. Betul tak???

Korang nak taw mana aku dapat?? 

Aku dapat liquid ni masa wat amali kimia. Ada sorang membe aku nak pinjam liquid paper tapi aku tak bagi aku punya sebabnya memang aku takde liquid paper masa tu...:p Aku pown apa lagi, rembat je liquid paper sape2 ntah yang ada kat atas meja tu. Tapi yang aku ingat aku hamik liquid paper ni kat meja budak2 lelaki. Budak lelaki mana memang aku tak tahu la. Ramai kot masa tu. Adeh!!!

On that time, liquid paper tu, memang tersimpan kemas dalam pensel case budak tu. Bukan dia letak sepah2 pown, selambek aku godek pensel case dia gara2 nak bagi kawan aku tu. Tapi sumpah aku tak tahu siapa punya. Bila membe aku pulangkan balik liquid paper tu, aku tak taw nak bagi siapa.  Aku ada tanya  sorang budak lelaki ni, dia cakap bukan dia punya. heh. Takkan aku kena wat announcement, tampal iklan sana sini sesiapa ada hilang liquid paper sila jumpa aku, nanti semua orang pikir, owh sangat naif budak ini ye. Ok nak wat cam mana lagi, rezeki aku disitu sebab dapat liquid paper. :)

Last2 aku simpan buat koleksi, seyes memang aku tak guna. AKU SIMPAN!!! Sebab aku suda ada liquid paper sendiri. Liquid paper budak ni aku guna time sesak je. Macam sekarang ni. Lalalalaalalalaaa~~




 Owh liquid paper!! Siapakah gerangan tuan ko yang sebenarnya.




Aku pernah hilang liquid paper dulu. Perggghhhhh, merana hidup tahu. Da la baru beli. Penuh lagi isi dia, penutup dia pown tak tercemar lagi dengan taik2 liquid paper tu. Nak je aku hamun siapa yang curik!!! (macam tu la kot, perasaan budak tu masa aku rembat liquid paper dia. HAHA. KESIAN DIA...:p) Liquid paper mahal sekarang ni beb. Lagi mahal daripada sepinggan nasik lomak yang aku beli kat kafe tu. heh

Korang selalu tak hilang harta alat tulis ni??? Aku selalu beb, lagi2 pemadam yang kecik comel lote tu.  Sebab kalau main lawan pemadam ke hape ada la orang dengki hamik pemadam aku. Aku sungguh banyak  koleksi pemadam dulu macam2 bentuk rupa dan saiz. Las2 semuanya GONE entah ke mana. Kalau dulu, aku mesti tulis nama tak kira la dekat pen ke, pensel ke, pembaris ke, semua2 la yang aku rasa aku punya even kerusi meja kat sekolah pown aku conteng. wakakakakakaa...

So, moralnya... korang tulisla nama kat harta benda korang tu supaya kalau aku curik pinjam, senangla nak pulangkan balik.


*Kepada pemilik liquid paper ni, kira halal jela eh bagi aku guna....:p

4 comments:

nana yg tomeyyy, kiut miut, lg gojes dr tha said...

maka telah datang seorang jejaka ( xde la hensem mane pon =p )di dlm mimpi makcik tha lalu dia berkata :

"sila pulangkan liquid paper aq~~~"

lalu makcik tha seraya berkata :

"TIDAK TIDAK TIDAK!!!!!!!!! jgn ggu aq!!!! OH NOOOOOOOOOO!!!! raut wajah mu tidak setanding dgn liquid paper yg comel itu.... TIDAK!!!!!!!!!"

hahahaa, tiba jah!

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

HAHA...
siot betol!!!
da nk abs liquid ni aku gne, bdk tu xmncul2 lg dlm mmpi ak...
ap slhnye ak gne kn... kah3

nana yg tomeyyy, kiut miut, lg gojes dr tha said...

hahahhaa.... tha mmg poyo....

liquid tu da nk abes, baru nk post kt blog~~~

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

kahkahkah...
baru t'igt beb..
kalau da abs 6t, ak smpn gakla
mne taw ad org ngaku dia pnya...
aku bg bekas dia jela...HAHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...