Tuesday, April 20, 2010

Say NO to NESCAFE!!!

Korang korang semua pernah tak rasa camni???? Tingtong... tingtong. Adeh! Aku sangat tak betul masa jawab exam tadi. Seyes kepala hotak aku tengah biol. Mata pown suda macam panda (@_@)



Haiyaaaaakkkkk!!!! Bertahanlah mataku...



Camnila jadinya kalau bajet bagus sangat stay up sampai pagi2 buta tapi, tidur juz 3 jam je.  Study las minit, la katakan.. Ahaks!~ Aku memang suka study las2 minit ni. KAHKAHKAH. Tiba2 semangat nak belajar semalam membuak2 sampai boleh stay up tak tidur sampai pagi.

Then, masa jawab exam KP tadi, aku memang blank, rasa macam terhuyung-hayang walaupun tengah duduk. Sangat tak betol beb. Disebabkan aku PERNAH RASA TINGTONG SEBELUM NI, aku da taw la cane nak menghadapi ujian yang getir itu. Chewaaahhh...:p Tapi, masa tu, situasinya lain sebab aku bangun pagi, tak nak bagi tertidur balik, so aku minum kopi. Ini lagi kaw dari nescafe tahu. haishhhhhh.

Ini semua gara2 terpengaruh dengan tipu daya dan hasutan wani, sogok aku suh minum nescafe. Aku ni da la anti-nescafe. Memang aku tak suka nescafe, kalau aku minum memang seyesla tak ngantuk tapi lepas tu aku mesti jadik blur giler meroyan.

Moralnya, korang tak payahla bajet nak minum benda alah yang memang korang rasa tak boleh nak adapt lagi2 time exam ni. Orang lain minum nescafe, ko pown nak minum jugak!!! Owh, copycat itu tidak bagus ye!! DISLIKE!!!

TAWAKAL untuk paper KP nih!!! Asal soalan taknak bagi banyak lagi. heh.


*Aku tengah gembira sekejap sebab gap lama before exam lepas ni, seminggu tuuuuuuuuuuu.. HEAVEN!!!

8 comments:

nana yg tomeyyy, kiut miut, lg gojes dr tha said...

mmg heaven! lalala~~~

da tau ade pengalamn mnum kopi, nk lg mnum nes, haish, makcik sorg nie....

len kali wt cam aq, tdo kul 2-7

then tdo lg, kul 9-9.30, gasak, hahahhahaa!

even x tintong, rumus lupe gak, adehhh~~~

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

Ngantuk sgt time tuuu, t'paksa minum..hehe

tengok rumus tu semua, wat aku rasa nak muntah..:p

˙·٠•●♥ nana yg comeeeyyy ♥●•٠·˙ said...

xpe3, pasni x tgk KP da.........

tp mggu dpn ade lg, bio n psm, adeeehhhh~~~

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

ak sgt takotttttttt dgn dis 2 upcoming subject...
uwaaaaaaaaa...
takot2 aku xstudy lg nih...
heeeeeeee~~~

wunny said...

wah2...salahkan aku nmpk..
jap2..sape yg senarnye soh aku watkan nescafe tok die..?
beriya aku watkan tok die..ini balasan aku dpt..~
*down*
pasni xnk watkan pape tok teha~

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

alolololo wani...
jgn mara, gurau aja..kikikiki...
6t watkn milo tuk ak eh..
jgn bg nes or kopi..
dislike da bnda alah ni!!!!

˙·٠•●♥ nana yg comeeeyyy ♥●•٠·˙ said...

poyo jek "dislike"

wunny, sem dpn kte tgk, tym mgu exam, dy mnum ke x nescafe...

hakhakhak =p

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

Konfem tak minum...
tobat da weyh...heeeeeeee~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...