Sunday, April 11, 2010

Perasaan aku ni kalau gulung2 boleh jadi cam bola


salam semua :) 

Adakah anda2 semua sihat walafiat di samping ibu bapa, atok nenek, pak ngah mak ngah???

Harini perasaan aku bercampur baur... Macam-macam ada......... semua lengkap la. PAKEJ!


Gembira
riang hati sebab kak ira bagi kata2 semangat bila tiba2 aku masuk bilik dapat benda alah ni.


tq kak ira ^_^



Lagi gembira
cam nak lompat bintang sampai kurus!
sebabnya, noghoghi eden monang perlawanan akhir bola sepak TM PIALA FA malam tadi menentang Kedah. Kedah masuk final?? Nasib baik je tuuuu... hahahahahaaahaha



terima kasih encik google bagi aku cilok gamba nih..


Muka masing2 gembira giler, korang takkan monang kalau takdo penyokong cam den ni haaaaaaa...:p Untuk pemain2 bola sepak noghoghi ku yang terchenta. Anda semua mantapp.. HOBIN JANG HOBIN!


Sedih
tak dapat balik umah masa minggu exam ni,
aku rindu nak jumpa family aku sebenarnya, even kalau aku balik tak wat apa2 pown, aku dapat tengok muka parent aku yang suci murni tu pown da buat hatiku ini tenang. Mak ayah, doakan saya ye, moga2 dapat jawab exam kali ini.


Cuak,
rasa cam jantung den baru lepas berlari gara2 kena kejar anjing giler,
esok aku exam korang (sempat gak aku hapdate blog walaupun cuak! hahahaahahhaaa)



Tak tentu hala
sampai rasa nak tawaf bilik ni lapanbelas kali =_+"
aku takut apa yang aku baca tak sama dengan apa yang keluar sebabnya, kadang2 dato' wahid suka bagi soalan spot tapi sebenarnya2 soalan spot tu bukan soalan real punya, kalau tak pown bagi mechanism yang memang tak ada dalam buku or lecture dia. *adeh! OWH...MECHANISM I LAP U BERY2 STRONG LA....uwaaaaaaaaaaa,....


Terkejut
sambil gosok2 mata cubit2 pipi takut ini hanya mimpi tapi bukan ianya realiti!!!
sebabnya aku nak beli pen kat kedai tadi tapi memang ternganga besar2 sampai nak tersembol bijik mata sebab pen2 semua dah licin, yang tinggal gel pen je. First time tu weyh, selama ni aku tengok pen kat situ tak terusik pown. BIAR BETUL!!! Korang2 ni semua memang la, MEMANG @#$%^&*...Time exam ni beria pulak korang beli pen. grrrrrrr!!!!. Kalau tak bila pen habis rembat aje membe punya, da abis guna memang tak pulang balik, masuk aje dalam pensil case. UNTUNG!  Exam ni cane nak rembat membe punya! da la pen aku ni nyawa2 ikan. Harap2 ko tak wat hal esok eh. Aku belai ko sket malam ni.


Perasaan malu tapi mahu... ahaks!~
bukan malu apa tapi aku nak emo sket kat sini. Korang kalau terasa ke hape sediala tisu sekotak ke hape eh.


Dear all my beloved friends yang memang kepala otak korang den suko,
TIN, NANA, YAN, WANI, ATIP, DIB, UNA, EE.. and sesiapa la yang rasa berkenaan...


Tangga ni kami punya!



Ini dekat DAM. Bukan pemadam tapi dewan..:p



aku sangattttttttttttttttt sayang dengan korang semua. Korang selalu ada dengan aku. Kalau ada sorang yang tinggalkan aku, mesti ada sorang lagi disisi temankan aku. Even, kalau korang semua tak ada kat sisi pun tapi korang ada dalam hati aku.


*peringatan untuk tin, ko jangan nak geli geleman eh..:p


Banyak benda aku kongsi dengan korang dari perasaan gembira di awang awangan, soal hati perasaan, sedih, frust tertonggeng tonggeng ke, aku cerita kat korang. Aku tahu kadang2 aku tak selalu dengan korang. Yela, kita banyak tak sama kelas. Da tak selalu jumpa. Da tak selalu makan sama2. Da tak selalu nak sakat2 korang. Da tak selalu berebut2 carik mangkin macam dulu. Sem ni takde mangkin da weyh. Da pupus semua.. haishhhh...

Even, kadang2 aku rasa diri ini annoy pown ada gak, merepek tak tentu hala, korang terima yola kawan korang yang sorang ni eh. Dia memang begitu. Tapi korang kena taw aku sayang korang banyak2.

Di kesempatan ini dalam cuaca mendung nak hujan ni, memang sama dengan emosi aku sekarang ni, aku mintak maap banyak-banyak kalau ada salah silap terkasar bahasa, terkutuk sana sini, terngumpat korang ke, tertibai makanan korang ke,  korang taw kan diri ini memang kuat makan, tak makan sekali da bising kat telinga korang aku lapar tahap cipan, sooo korang kena laju2 bawak aku gi kafe beli makanan. Aku harap korang terima jela eh. U ol know me. THA kan... ahaks!!!

Terima kasih banyak2 sebab terima aku seadanya walaupun kawan korang ni hanyalah sekecil manusia yang memang kadang2 banyak buat silap, tak perasaan buat silap, memang tak buat silap dan buat2 silap sambil buat silap mata.

Sebelum diri ini mengundur diri, aku nak wish kat korang


GOOD LUCK FOR THE FINAL EXAM
DO ALL YOUR BEST..
JAWAB BETUL2.
KITA BOLEH!!
KALAU TAK BOLEH JAWAB,
BUAT2 BOLEH..
NGEEEE~~~




Yang benar,
tha yang cumil lagi cute lagi gojes

9 comments:

ee said...

hukhuk.. terharu kot~ thanx tha..^__^

nana yg tomeyyy, kiut miut, lg gojes dr tha said...

huhuhuuuu........

sgt3 terharu....

aq nk mntk maaf jgk.... aq tau aq byk melukai ko.... da lebih setahun kot kte kenal, msti aq da byk kumpul dosa kt ko.......

tha, soryyyyyyyyyyyyyyy.......

bdw, paper td sgt menyayat hati aq.... aq xnk jd cmni lg utk paper biosntss, huwaaaaaaaaaa

nuRuL atiFah moKhtaR said...

n9 juara~~ i like!!! ^^ bgge weh~
gud lukk gak weh..all da bes..teha boleh!!! :)
dari atip yg kiut miut lg gojes hikhik

spOngebOb kUniNg said...

tha..
dh lame gile aq xsinggah cni.lupe wei yg ko pn ad blog. =p .

nway,thx kpd tha yg comel ni d ats ucpn kamu d entri ni.aq pn syg ko.ko xyah bgtau yg ko syg aq pn mmg aq syg ko dr dlu lg.hehee..

tha,caiyuk2 tau!! aq mntk maaf ye utk sume silap.kte same2 caiyuk2 ok? Fighting!!!


**lps exm,kte balik umh ye.aq pn homesick gak ni. ="(

t-ha said...

ee- sama2...sje nk bg ko nanges..hee~

nana- btol3, kite pulun utk pper yg sterusnya ok!!!! hwaiting!!!

atip- eh2, sjk bla atip sokong n9 ni?? hihi

yan- 6t sggh slalo yan. wajib! owh, mmg xsaba nk blik umah.

i heart u olllzzzz... ngeeee~~

wunny said...

hik3..comella kite sume..~tp akula paling comel..~
best entri kali ni..ingat jugak ko kat aku..aku kan "best fren ko"..
chaiyuk teha..jgn sedey2..nanty pas exam kite balik rumah ek..~
nway,thanx sbb paksa aku jd follower ko..huk3~

t-ha said...

perasan sungguh anda ye cik wani..;p


aku tak paksa, ko yang beria nak follow sebab aku taw ko suka baca blog aku.kah3

jom2, kita study...heeeee~~

nana yg tomeyyy, kiut miut, lg gojes dr tha said...

kwn2 sume, gudluck ye utk paper yg seterus terus n terusnyeee... huhuhhuuhhuuuu~~~

t-ha said...

betol3..
GOOD LUCK sume!!!
heeee~~~
fighting!!!
^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...