Friday, April 30, 2010

Karok sampai nak keluar anak tekak

Ni la jadinya kalau suda tension gilosssss. Suda lama kami tunggu masa dan ketika ini. Akhirnya muncul jugak walaupun mula2 rasa cam tak jadi. Hahahahaha... wani, aku taw ko da tak tahan nak karok. Sejak minggu study week lagi, ko da meroyan... memekak melolong nyanyi dalam bilik. Sampai aku plak tension tengok ko...las2 join skali nyanyi... semua buku2 tolak tepi...;p




Ni lahhhh muka2 yang da sangap sangat nak karok



Tak apa wani, kali ni hajat ko tercapai jugak. Tengok2 siapa yang tunaikan hajat ko kalau bukan aku dengan ika. Pergi karok tadi pown da lambat sebab aku main tarik tali pulak....*main tarik tali, malu mahu memulakan... tengok.. tengokk.. aku pown nak start karok da nih... Aku nak kemas bilik sebenarnya mengenangkan barang aku yang banyak nih.


Then, aku decide plak nak gi ikut diorang karok. Orang nak belanja, aku on je. Siapa tak nak kan. Mahu tapi malu, segan tapi mahu... ceit, cam orang nak datang minang plak.. weee~~



Sangat tak sabar nak masuk dalam sampai rasa nak peluk..peluk...;p



Aku tak sangka wani disebabkan kenafsuan ko nak karok tu tinggi, boleh ko hamik bilik yang agak mewah sebab bilik lain suda penuh aka full. Eceli, aku terkejut gak wani, ko decide nak jugak tempah bilik tu walaupun bilik tu sebenarnya untuk lima orang, ko still nak bayar jugak...adeh! Wani, pasni... ko kawen, aku bagi set home theater la. Sukahati ko la nak karok bila2 pown. 24jam sehari pown tak hape...;p




tengok.. tengok.. besar kan bilik nih... ni separuh daripada bilik ni tahu!!!


Masuk bilik ni, rasa cam masuk hotel lima bintang, cuma kitorang tak order minuman, makanan apatah lagi. Mahal kau... telan air liur jela masing2 kalau rasa tekak tu da kering sengau2 cam katak puru. Mula2 masuk blur sebab tak tahu cane nak setting sebabnya, kalau gi karok, bukan aku yang setting, aku tukang punah seranahkan lagu je sampai sumbang seh..


Tekan punya tekan, makkk ai... sonang yang amat, nampak sangat kuno disitu. Tak hape, kita karok dulu sebab semua orang aku tengok da terkinja-kinja dalam bilik tuuuu...



Okeh, wani stat dulu... muka tu nampak sangat teruja sampai muncung2..heh




Aku cool je....lalaalalalalala



Jom stalker ika plak....


Nyanyi sambil pegang remote, sebab dia je tahu cam mana nak tekan butang 'next'... Siot betol ko taknak bagitaw cane...heh



Kepenatan den... Relax jap, kumpul balik tenaga... betol2kan urat2 kat mulut...



Macam2 lagu la kitorang layan, ada yang tangkap lentok, rock, dangdut, goyang2 gelek2 pusing2... Sampai bila tengok tajuk, tak tahu lagu apa, da nyanyi baru tahu...."ooooo................"



Dalam tandas, kamera den kabur bila tangkap gambar. adeh!!! ni semua gara2 aircond yang sangat kuat menyengat sampai urat2 mata aku merah cam mata syaringan dalam naruto tu.



Layanlah.... muka2 bahagia kami lepas keinginan kehendakkan kenakkan kemahuan kami nak karok suda terubat sampai aku pown sakit perut masuk tandas laju2 lepas karok tu.. adeh! diarrhea la sejak akhir2 ni...=_="







































Hihi... secret recipe lagi kaw... lepas karok tu makan... sodap!




*Finally, dapat lepas gian!!! jom sambung kemas barang balik...

2 comments:

Nurul Husna said...

gle la korg!!da la p 3 org je..bilik beso gedabak.hahahaha..wani blnje korg la ek.kayo tol makcik tu.hehe

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

taw xpe...
tu nmenya, die da xtahan sgt nk karok
ak pown t'kejut..
tu la korang, spe suh blk awl..
kalo x, boley skali melolong2 dlm bilik tu...
wakakakaka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...