Saturday, May 1, 2010

Berakhir sudah alam 2nd year


Waaaaaaaaaaaaaa.... sangat penat arini.. Rasa macam baru lepas merentas desa.. Rasa nak golek2 atas katil je sepanjang ari...heee~~ 

Kemas2 barang dalam bilik, (tapi aku rasa macam tak kemas pown, lagi bersepah adalah... adeh!!!), buat2 gagah angkat barang masuk dalam stor, laju2 hantar kunci bilik sebab arini las hantar tapi nasib baik sempat masuk sebab on d spot pukul 12 tu, dia tutup pintu pejabat. Aku taw za'ba nih!!! Mesti nak cekau duit student sebab hantar kunci lambat kena denda. Bijak ye anda..heh



Yang penting za'ba tetap dihati...;p



Nak cerita balik kenangan masa 2nd year ni, aku rasa berabad pown tak habis tahu. Kalu ditimbang, berkilo2 bertan2... Yang penting kenangan second year akan tersemat jauh di dasar minda dan hatiku... chewaaaaahhh... ;p


Aku malas la nak cerita banyak2... wakakkakakakaa.. 
Aku tak ada mood
Aku malas mengarut
Aku da penat. 
Aku da sangap. 
Aku nak balik umah. 
Aku nak makan banyak2
Aku nak tido



*Sangat besh marathon tengok movie....weeeee~~~

2 comments:

Si Kenit said...

hehe, bye bye last sem
hye new sem
ngeeee
masuk je blog org mesti sume dah abis sem lah abis exam lahh
ramai student rupenyeee =D

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

hehe...
tahu xpe..
xsaba nk cuti ni...^_^
sangap da duduk sni lame2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...