Sunday, May 2, 2010

Mak cik o mak cik... boley senyum2 kambing sikit tak!


Kau orang tahu tak aku tengah marah sekarang nih!!!!
MARAH TAHUUUUUUUUUUUUUUUU...


Tadi aku pergi check in bilik sebab aku hamik short sem. Daripada aku membazirkan cuti aku, tak ada nak buat apa2 dekat rumah tu, tahu menyepahkan rumah je, lebih baik aku bagi otot2, otak2 aku ni bekerja walaupun rasa suda penat tak larat tapi tak hape, itu tugas aku, kalau aku tak buat, aku rugi, aku akan letih nanti third year sebab schedule aku mesti pack giler babun.. Dengan thesis lagi....heh

Pagi2 buta atip suda mesej aku, dia cakap da sampai za'ba dari rumah dialah. Lagi sekali aku cakap dia daripada rumah. Aku??? Bila nak balik rumah nih!!!!! Kau orang tahu tak apa perasaan aku, terpaksa menempatkan diri disini, dikala semua kawan2 aku bersuka ria dekat rumah. Mak aku pulak buat kenduri doa selamat pown aku tak dapat tolong. Memang mak aku da lama niat nak buat, asyik tanya aku je bila aku free, tapi time dia buat, aku tak dapat tolong.... T______T. Kau orang tahu tak cane perasaan aku!!!!!

Yang lagi buat aku geram, masa nak check in bilik tadi. Da la beratur bukan main lama. Tak adalah sampai berjam2 pown, tapi lama jugak aku tak tahu bape lama sebab aku tak sempat pakai jam tadi sebab bangun tidur terus sarung baju, pakai tudung, keluar bilik dengan tak mandi.. oppppsssss... Kau orang bukan tahu aku tak mandi. Ish2.. tapi aku cakap jugak nih...;p

Masa tulis nama, aku da dapat agak da, aku akan dapat tingkat atas sekali. ATAS SEKALI.... TAHU TAK!!!! TINGKAT EMPAT!!! AKU TAK SUKA.. kau orang nak bagi aku kurus ke????????? Lepas tulis nama tu, aku dengan atip pergi masuk pejabat balik nak mintak tukar bilik lain.  Da la ada sejarah hitam kat TINGKAT EMPAT NIH!!!!! SERAM DEN...


Tak hape kau taknak bagi aku tuka bilik, tapi kau buatlah muka paling comel sekali sambil cakap elok2... barulah hati aku yang membara ni tak rasa nak maki hamun kau orang dalam hati batu aku nih!!! Aku hingat lagi muka mak cik tu, mak cik ke??? disebabkan kau buat aku marah, title ko sekarang mak cik walaupun muka ko memang cantik giler babun, kulit licin yang amat tapi disebabkan kau tak serve aku macam aku ni kaum lelaki yang boleh main kenyit2 mata...*tiba.



Ni haaaa bilik baru, penat aku dengan atip punggah katil masuk dalam bilik... eh2 bukan alih katil tuuu rapat2 sebab kitorang nak bermesra-mesraan... wakakakaka...



Korang2 semua, cuba tengok dekat2 hotel ke hape ke?? diorang servis kau orang macam mana. Diorang akan cakap elok2, buat muka paling ayu, paling manis sampai aku yang marah ni pown boleh jadi taknak marah, yang lelaki pulak sampai giler bayang tengok senyuman korang sampai terkenang2, terbayang2, ngigau2.


We are your customer. Please serve us with your good attitude kalau tak nak semua pelanggan lari. Kadang2 aku rasa bagus giler kau punya servis sengih2 tiap2 hari layan pelanggan yang macam2 ragam. Pelanggan tu penting tahu. Tak idup pown perniagaan kau tu, kalau kitorang ni takada. Bankrap!!!!


Kalau boleh, nak je aku cakap, tak apalah, tak jadi nak duduk sini sebab saya rasa tempat lain perkhidmatan lagi bagus lagi mesra alam walaupun tempat tak seGAH dan tak mahal macam tempat kau nih!!!!

Ughhhhh... tak apa, tak apa, aku baik... aku baik.. aku marah kau kat sini je. Kalau kau baca besh sikit sebab nak bagi kau panas hati sampai menggelegak hati sebab aku kutuk kau.

Aku penat dah ni, barang tak habis punggah lagi. (-_-")



Tiba2 lapar balik rasa cam nak makan benda alah ni sebab turun naik tangga banyak2 kali macam kena ragging...heh



*To atip.... thank sangat sebab tolong aku angkut barang2 nih!! Kang aku belanja neslo... ^_^

4 comments:

Si Kenit said...

omaigod!!
laksa!!
pengsan kejap
bangun blk, nak sikit bolehhh??
tskk tskk
lama tak mkn laksa T___T

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

boley2...
meh sni dtg bangi..
laksa kat sni sdap...heeeeee~~

ShaHiRah HayAti said...

tha...lenkali bangun lambat lagi seb baik ade tngkat plng tnggi 4..kalo ada 5 or 6 lg ler teruk nk manjat...so pengajaran lenkali..nk move bilik bgn awal2 pg...hihihi..akak pon b'nsb baik dpt bilik nie sbb pg2 dh ke opis..kalo x kena angkut naik duk atas jugak..huhuuuhuhu

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

alaaaa... kak ira,
kalo tha lmbt sket.. msti dpt aras 1 c2.. heh
xpe kak ira, boley kurus sket... wakakakaaka..
padahal nak semput nek..heeee~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...