Monday, May 3, 2010

Hilang mood short sem aku camnih



Nasib baik nak pergi kelas tadi, ada bas angkut kitorang ramai2. Kalau tak melopong jela jalan kaki. Siap pown suda lambat sebab rasa macam sangat malas nak pergi kelas. Korang bayangkanlah sepatutnya masa cuti macam ni ada kat rumah, tapi kitorang kena menggagahkan diri pergi kelas. Laju2 turun tangga dari tingkat empat nak kejar bas..(-_-")



Serabai giler tudung aku!!! Baru first kelas suda serabai camnih.. adeh!



Masa lecturer masuk kelas, membe aku miza suda mengeluh..."korang lecturer ni strict, abisla... abisla.." adeh! hilang mood aku yang bersemangat nak buat short sem nih!! heh. Hati sudah berkobar2, and take time nak kena masuk kelas tiba2 dapat lecturer strict camnih. Takboleh datang lambat bai. Dia cakap tak hape datang lambat, tapi kira tak datang, dia tak amik attandance korang. Kalau macam tu, baik tak payah datang. Da la muka aku ni memang selalu datang lambat.


Habutla... lecturer suruh datang awal, aku datangla awal, kalau ada lecturer yang tak kesah, memang muka aku la yang lambat... kikikiki..Mula2 suda psycho panggil nama student satu2. Mana yang tak datang kelas, habisla kau orang esok. Adeh!


Korang taw tak aku hamik subjek apa. SEJARAH PEMIKIRAN kaw.. Sejarah tuuuuuu beb, mula2 macam pikir banyak2 kali jugakla nak hamik ke tak subjek ni, tapi memandangkan subjek ni je yang tinggal, yang lain sudah penuh. Memang kejam! Bukak 3 subjek je untuk U3, mana tak penuhnya, konfemla student nak hamik subjek yang besh2, yang tak besh tolak tepi.


Disebabkan aku kena amik U3 dalam mood keterpaksaan, aku hamik jela subjek nih. Kena basuh cuci2 otak aku balik bagi fresh bagi clear nak masukkan semua fakta sejarah yang berkilo2 dalam otak aku nih. Rasa nak pinjam kepala otak akak aku je yang suka menghafal tuh. Balik rumah nak berguru dengan dia. *wink2


Tapi tak apa, tiba2 group kitorang dapat tajuk yang menarik perhatian aku. Tajuk apa?? Korang tunggula nanti aku cerita. Aku sangat berminat nak tahu lagi lanjut pasal tajuk ni. *tiba rasa suka pulak... ngeee~~



Muka sangat gembira lepas habis kelas.


Habis kelas, laju2 pergi makan kat kafe sebab perut lapar dari pagi tadi tak makan.


Iklan kejap
Jalan2 kat pusan tadi, tiba2 nampak benda ni



Nampak tak apa tulis kat banner tu!!! Korang pandai baca kan.
 Tak sangka plak ada sambutan camni kat ukm... hihihi




*Yeay!!!! esok nak balik rumah......

2 comments:

izhar(im) said...

set bape u3 2???
kta0rg set 2 b0leh thnla lec ny hehe

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

owh.. anda juga b'blogging.. ngeee~~
u3 set 1..
taw2.. yan ckp boley thnla lec set 2
ok... ak sudah jeles...heh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...