Friday, May 7, 2010

Waaaaa... rasa macam tak sabar nak ada anak sendiri



Disebabkan aku teruja, hamik kau.. Gamba ni aku upload dulu.. ngee~~



Petang tadi, membe aku masa zaman sekolah atau lagi tepat lagi membe masa zaman aku kecik2 dulu datang rumah aku. Aku sangat teruja kot dia datang sebab aku sudah lama tak jumpa dia. Masing2 busy dengan hal masing2. Padahal rumah aku dengan dia dekat je kot selang sebuah rumah macam tu lahh. Adeh! Sangat malas nak jalan2 buat kunjungan hormat kat rumah kawan2 time cuti macam ni. huhu.


Nama membe aku ni Sofia. Aku kenal dia sejak hingusan lagi, sejak hidung basah meleleh. Rasa macam teruja bila dapat jumpa dia. Tapi kali ni dia datang berdua, bukan macam dulu2 datang sorang kat rumah aku. Masa dulu2, dia selalu borak2 dengan aku cerita pasal masa depan masing2.. chewaaahhhh. Kecik2 lagi sudah pikir masa depan. heh


Ni la kawan aku. Abaikan muka aku yang teruja tuh.. heh



Kali ni dia datang dengan status sudah berkahwin dan sudah ada seorang anak perempuan yang sangat comel. Aku sangat2 teruja. Aku rasa macam tak sangka inilah kawan yang aku kenal dulu. Kawan yang sama2 selebet, datang rumah aku main getah, main kawen2, last2 ko yang kawen dulu dari aku. Ok, lagi sekali kelip2 mata. *wink2



Syazwina Bilkish.. Aku main belasah je eja nama anak dia ni. Tapi dia suruh panggil anak dia Wina jelah.


Korang tahu tak aku sangat teruja jumpa budak kecik ni. Sudah lama kot tak jumpa baby kecik macam ni depan mata sebab adik2 aku semua da besar gedabak walaupun perangai masing2 macam budak kecik. Haishhhh...

Lepas ni, giliran siapa pulak di antara kawan2 aku nih. Wakakakaka. Tak sabar den nak tengok korang plak yang kawen.


*Tension aku nak upload gamba asyik fail. adeh!! Internet cam siput. Nanti lah aku upload.

2 comments:

Yunne Osman said...

ha t-ha... apa lagi... cari laki and cepat2 kawen! nanti dpt la anak tu... hahaha nanti nak tutorial session dgn t-ha ttg blogging ni k... bila2 free la...

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

hahahaaha.. tu la kak nurul, tunggu calon je ni... wakakaakkaa..
gatal..;p

orait2...boleh je,mne yg tha taw, tha tlg k...heeee~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...