Tuesday, May 18, 2010

Cerita kartun mana yang korang suka tengok??



Disebabkan aku tak ada idea nak mengarut apa dalam blog ni. Tiba aku tanya pendapat kawan2 kesayangan. Nasib baik boleh diterima pakai korang punya cadangan ni... hihi..


Cakap pasal cerita kartun kegemaran ni. Memang banyak betul cerita kartun yang aku suka. Masa kecik2 dulu tak sah kalau tak tengok cerita kartun ni.. Mesti terpacak awal2 depan tv kalau cerita da nak start. Sampai mak panggil pown buat bodoh je... wakakakakaaa... Sangat teruja kot..


Dalam banyak2 cerita kartun, aku suka cerita ni.



comel!!!! ^_^




Yang first sekali bertakhta di hati
HAGEMARU

Otak giler2 ko memang den suko!!
Siapa yang nak tips berjimat cermat amalan mulia,
aku syorkan korang tengok cerita ni..
banyak tips dia bagi...;p





Wonderpets.
Wonderpets.. wonderpets kami datang!!!
Aku lupa la lagu dia.. korang sambung la... ngeeee~~
apa yang penting??
KERJASAMA...:)






Shin Chan
Aku suka giler tengok dia..
 Owh!! Comella..
 Lagi satu aku suka, sebab dia gatal, miang.. HAHA.
 kecik2 lagi da pandai.. adeh!!
anak sape la ni....;p





Detective conan.. 
Adore sangat 'budak kecik' ni.. hihi
sape la yang buat cerita ni
Bijak kot!!






Keluang man
Dia bagaikan seorang pahlawan
Dengan ketangkasan langkah pergerakannya...
adeh!!! lupa suda lagu dia
dulu hafal kot...
boley nyanyi sama2 lagi..





Doraemon pown aku suka.
 Dulu2 mengidam nak ada poket macam doraemon sebab boleh dapat apa2 je... heh






Haaaaaaaaa.... korang ingat lagi tak cerita kartun ni
Usop sontorian
Budak2 kecik zaman sekarang, mesti tak tahu cerita ni
Dulu masa bosan2, mesti aku lukis gamba usop, dalam buku sekolah...
orang buat kerja sekolah, aku sibuk lukis kartun...heh
senang je kot nak lukis usop..
korang buat bulat2 lonjong, letak gigi jarang2..;p






Spongebob
Ni satu lagi cerita kartun mengarut.
Lama da tak tengok cerita ni...heh





Upin & ipin
cerita ni baru je wujud...
walaupun ko budak kecik sekolah tadika, tapi aku suka... hihi
owh!! ayam goreng...
 i loike....;)





*Tiba aku suka lecturer yang ajar sejarah pemikiran tadi...hihi

4 comments:

Yunne Osman said...

eshan dulu suka hagemaru dgn doraemon... skrg ni dia lyn backkom je...

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

hehe...
besela kak nurul, bdk kecik..
rse cam nak jadi budak kecik balik je...ngeee~~~

˙·٠•●♥ nana ♥●•٠·˙ said...

cane la comment aq leh xde ni?

prob btul la...

da, aq mls nk taip blk ape aq comment b4 dz, hahaha

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

hihi... xpe2.. tq komen cik nana... ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...