Wednesday, April 21, 2010

Office Monavie sangat CANTIK!!!!

Tadi aku pergi bangsar dengan nana. Walaupun mula2 tak tahu route, tapi sangat senang ye, budak darjah satu pown lagi expert. heh.



Yeay!!! kita lupakan exam untuk hari ni. esok stress balik. HAHA



Eceli, nana nak tengok office Monavie. Bisnes baru yang dia join venture, ceit... macam nak join jadi pemegang saham pulak...kikiki. Pejabat ni baru launch kat Malaysia, first time masuk giler teruja. Sangat cantik beb. Lain dari yang lain cam pejabat style oversea.




Ni la product monavie tu, sangat bagus untuk kesihatan.



Yang penting aku dapat minum free tadi. Sodap woooooo, berpatutan la dengan harga dia tu. Main ingredient dia adalah buah acai. HAHA. Aku rasa nak gelak besar2 je kat situ ada gak nama buah acai sebabnya, ada sorang membe aku nama acai. Acai... acai... rupa2nya nama anda ini sejenis buah ye. Buah acai ni ada kat hutan amazon. Buah dia cam ala2 buah anggur tapi saiz dia kecik sikit. Sangat berkhasiat buah ini sebab tu la jadi ingredient dalam produk monavie.



Then, balik tu kitorang melantak kat secret recipe...



Owh, muka sangat teruja ye cik nana





Sebenarnya aku suda keletihan sangat time ni, mata suda merah2 ngantuk da tapi disebabkan aku rasa nak makan, tak mengapa, aku gagahkan diri jugak sebab perut aku ni kena isi. Aku sangat sayang perut aku. Korang2 yang tahan makan tu tak sayang perut apa. Perut tu penting taw tak.




Jemput makan....weeeeeeee




Terliur den...:p



Air aku ganti dengan aiskrim, mana tak muaknya. haishhhh




Seyes memang muak dan aku terpaksa hamik masa yang lama untuk habis makan. Bak kata nana, CHAIYOKKKK... adeh! ko wish macam aku nak amik exam. Ok, ko bagi semangat, den pown habiskan. Kalau tak habis makan tu bukan aku la tu.




Aku rasa kura2 lagi laju kot makan.




Haaaaa... tengok pinggan tu, licin kan... licin kan...:p




Eh, sekejap, aku nak promot kat korang benda alah ni.



Cendawan goreng daripada KFC. Bukan kentucky fried chicken tapi Kelantan fried chicken.



Seyes memenuhi taste aku sebab sangat pedas meletop letop. TRY LA. Tak payah susah2 carik kat kelantan sinun.. Kat bangi pown da ada. Korang carik la sendiri area mana. Pusing2 bangi jumpala sebab sesat pown still jumpa tempat sama gak.agagagagaga.





Kaki ini sangat letih sebab malam baru sampai bilik



Sampai bilik terus mandi laju2.



*Chowwwww... aku mahu tidur!!!! GOOD NYTE semua!!! Have a great dream...:p

8 comments:

˙·٠•●♥ nana yg comeeeyyy ♥●•٠·˙ said...

ahahahhaahaaa!!!!!!!

mmg lawak... ko mmg pndai hiburkn hatiku yg tgh tensen ni, hehehee

poyoz gel muka aq kt secrt recipe, teeheeheee =p

bab nk abeskn chocolate indulgance tu xleh blah, hahaha...

anda2 sekalian, len kali sediakn perut sekosong2nye sblm mkn kek coklat n icecrm di secrt recipe ye, heh~

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

hahahaahahaa...
btol3...
sila biarkn prot ksg sblm mkn kat sna..
adeh!
pnt ak nk abskn...!!!

˙·٠•●♥ nana yg comeeeyyy ♥●•٠·˙ said...

klu blh nk rakam detik2 cik tha ni mengeluh nk abes kn kek, tp x smpai hati, hahahhaaha~

oooops! tercerite plak =p

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

hik3...
xpe cerita...
org len xde dsane...kikiki..
las2 ak abs gak kn..
well u knoe me..:p

˙·٠•●♥ nana yg comeeeyyy ♥●•٠·˙ said...

eleh, abes pon sbb ko dpt sokongan padu yg x berbelah bagi dr
˙·٠•●♥ nana yg comeeeyyy ♥●•٠·˙ ni, heheheheeee =p

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

Yeah!!! maceh2 bagi sokongan kat ak..
pasni sokong ak byk
dr ats smpi bwh, kiri knn sume...
kikikiki

˙·٠•●♥ nana yg comeeeyyy ♥●•٠·˙ said...

hahhhaahahaaaa......

mcm 1st tym plak rs nye ko semput nk mkn dr aq, heheheehe

salu bkn aq ke yg mkn x abes, LOL~

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

yola...
muak mkn bnda alah tu..
nseb bek abs gak..heh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...