Friday, June 4, 2010

it's a thin line between love and hate



Semalam, tin tag aku dekat post dia... hihi. Tin sudah pandai main tag tag la. HAHA. Mana ko taw aku tengah mengalami gelora jiwa sekarang ni?? Ish3, memang ahli sihir yang hebat aku pernah jumpa di abad ini. Tidak ku sangka aku berkawan dengan ahli sihir..;p



Korang tak nampak klik je la kat gambar ni bagi jelas



Sebaris ayat tu buat aku paham tin. Tq!!!! soooooooooooo much. MEMANG BETOL!!


Semoga hati saya tenang selepas ini.


2 comments:

Yunne Osman said...

teha, sejak teha letak widget snow jatuh2 ni, kak nurul perasan la tiap kali nak like post teha kuar je window widget ni... so xleh nak like post teha...

˙·٠•●♥ t-ha ♥●•٠·˙ said...

yeke kak nurul??
xtaw plak.. heee~~
soooo... tha kena buang la ni.. :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...